Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Vanessa Costanzo vs Willem Evenhuis Seh Meppel
Werk & Geld

Willem Evenhuis Seh Meppel 77.31 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Willem Evenhuis seh Meppel en Vanessa Costanzo. Willem Evenhuis seh Meppel scoort 77.31 punten in relatie tot Vanessa Costanzo in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 61.2 punten heeft Willem Evenhuis seh Meppel duidelijk gewonnen van Vanessa Costanzo in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Vanessa Costanzo 23.36 Punten

Vanessa Costanzo scoort 23.36 punten in relatie tot Willem Evenhuis seh Meppel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Willem Evenhuis Seh Meppel 35.07 Punten

Willem Evenhuis seh Meppel scoort 35.07 punten in relatie tot Vanessa Costanzo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.71 punten scoort Willem Evenhuis seh Meppel beter dan Vanessa Costanzo in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Vanessa Costanzo.
Liefde en Relaties

Willem Evenhuis Seh Meppel 61.08 Punten

Willem Evenhuis seh Meppel scoort 61.08 punten in relatie tot Vanessa Costanzo in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Willem Evenhuis seh Meppel en Vanessa Costanzo.
Met 3.37 punten verschil scoort Willem Evenhuis seh Meppel net iets beter dan Vanessa Costanzo op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: