Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Oudorp Steen Van Gerard Nh Der vs Veeger Jackie
Werk & Geld

Veeger Jackie 42.02 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Veeger Jackie en Oudorp Steen Van Gerard nh der. Veeger Jackie scoort 42.02 punten op financiel gebied in relatie tot Oudorp Steen Van Gerard nh der.

Met 16.81 punten verschil scoort Veeger Jackie beter dan Oudorp Steen Van Gerard nh der in de categorie werk en geld dan Oudorp Steen Van Gerard nh der.
Persoonlijke Vaardigheden

Oudorp Steen Van Gerard Nh Der 53.2 Punten

Oudorp Steen Van Gerard nh der scoort 53.2 punten in relatie tot Veeger Jackie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Veeger Jackie 62.66 Punten

Veeger Jackie scoort 62.66 punten in relatie tot Oudorp Steen Van Gerard nh der in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.46 punten verschil scoort Veeger Jackie net iets beter dan Oudorp Steen Van Gerard nh der in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Veeger Jackie 2.63 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Veeger Jackie 2.63 punten in relatie tot Oudorp Steen Van Gerard nh der. Het aantal van 2.63 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Oudorp Steen Van Gerard nh der met maaar 0.69 punten verschil, net gewonnnen van Veeger Jackie.
Bekijk ook de Combats tussen: