Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Oudorp Steen Van Gerard Nh Der vs Simon Rintjema
Werk & Geld

Simon Rintjema 79.52 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Simon Rintjema en Oudorp Steen Van Gerard nh der. Simon Rintjema scoort 79.52 punten in relatie tot Oudorp Steen Van Gerard nh der in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 47.89 punten is Simon Rintjema de ten opzicht van Oudorp Steen Van Gerard nh der de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Simon Rintjema de leiding geeft over Oudorp Steen Van Gerard nh der.
Persoonlijke Vaardigheden

Oudorp Steen Van Gerard Nh Der 96.2 Punten

Oudorp Steen Van Gerard nh der scoort 96.2 punten in relatie tot Simon Rintjema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Simon Rintjema 98.36 Punten

Simon Rintjema scoort 98.36 punten in relatie tot Oudorp Steen Van Gerard nh der in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.16 punten verschil scoort Simon Rintjema net iets beter dan Oudorp Steen Van Gerard nh der in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Simon Rintjema 73.72 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Simon Rintjema en Oudorp Steen Van Gerard nh der. Simon Rintjema scoort 73.72 punten in relatie tot Oudorp Steen Van Gerard nh der in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 67.71 punten heeft Simon Rintjema duidelijk gewonnen van Oudorp Steen Van Gerard nh der in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: