Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Martin Schreutelkamp vs Mourad Mokhtafa
Werk & Geld

Mourad Mokhtafa 88.11 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Mourad mokhtafa 88.11 punten ten opzichte van Martin Schreutelkamp. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Mourad mokhtafa en Martin Schreutelkamp.

Met een verschil van 39.07 punten is Mourad mokhtafa de ten opzicht van Martin Schreutelkamp de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Martin Schreutelkamp 53.39 Punten

Martin Schreutelkamp scoort 53.39 punten in relatie tot Mourad mokhtafa in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mourad Mokhtafa 0.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mourad mokhtafa 0.34 punten in relatie tot Martin Schreutelkamp. Het aantal van 0.34 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 53.05 punten is Martin Schreutelkamp ruim de winner ten opzichte van Mourad mokhtafa in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mourad Mokhtafa 5.51 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Mourad mokhtafa 5.51 punten in relatie tot Martin Schreutelkamp. 5.51 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Mourad mokhtafa en Martin Schreutelkamp zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 79.08 punten heeft Martin Schreutelkamp met gemak gewonnen van Mourad mokhtafa in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: