Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marjolein Commandeur Uit Purmerend vs Marvin Latupeiris
Werk & Geld

Marvin Latupeiris 31.12 Punten

Marvin latupeiris scoort 31.12 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Marjolein Commandeur Uit Purmerend. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Marvin latupeiris en Marjolein Commandeur Uit Purmerend zijn.

Met 6.6 punten verschil scoort Marjolein Commandeur Uit Purmerend net iets beter dan Marvin latupeiris in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Marjolein Commandeur Uit Purmerend 56.45 Punten

Marjolein Commandeur Uit Purmerend scoort 56.45 punten in relatie tot Marvin latupeiris in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marvin Latupeiris 28.25 Punten

Marvin latupeiris scoort 28.25 punten in relatie tot Marjolein Commandeur Uit Purmerend in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.2 punten scoort Marvin latupeiris slechter dan Marjolein Commandeur Uit Purmerend op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marvin Latupeiris 51.95 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marvin latupeiris 51.95 punten in relatie tot Marjolein Commandeur Uit Purmerend. De aantrekkingskracht tussen Marvin latupeiris en Marjolein Commandeur Uit Purmerend is sterk.
Met een verschil van 48.42 punten heeft Marjolein Commandeur Uit Purmerend verloren van Marvin latupeiris in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: