Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Marcel Kapteyn vs Tjitske Roetert Steenbrugen
Werk & Geld

Tjitske Roetert Steenbrugen 98.43 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Tjitske Roetert steenbrugen 98.43 punten ten opzichte van Marcel Kapteyn. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Tjitske Roetert steenbrugen en Marcel Kapteyn.

Met een verschil van 49.13 punten is Tjitske Roetert steenbrugen de ten opzicht van Marcel Kapteyn de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Tjitske Roetert steenbrugen de leiding geeft over Marcel Kapteyn.
Persoonlijke Vaardigheden

Marcel Kapteyn 21.53 Punten

Marcel Kapteyn scoort 21.53 punten in relatie tot Tjitske Roetert steenbrugen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tjitske Roetert Steenbrugen 30.46 Punten

Tjitske Roetert steenbrugen scoort 30.46 punten in relatie tot Marcel Kapteyn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.93 punten verschil scoort Tjitske Roetert steenbrugen net iets beter dan Marcel Kapteyn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tjitske Roetert Steenbrugen 87.4 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Tjitske Roetert steenbrugen 87.4 punten ten opzichte van Marcel Kapteyn. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 1.45 punten verschil scoort Marcel Kapteyn net iets beter dan Tjitske Roetert steenbrugen op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: