Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jenneke Meijer Elsinga vs Mark Meijboom
Werk & Geld

Mark Meijboom 64.87 Punten

Mark Meijboom scoort 64.87 punten in relatie tot Jenneke Meijer Elsinga in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Mark Meijboom en Jenneke Meijer Elsinga op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 55.91 punten is Mark Meijboom de ten opzicht van Jenneke Meijer Elsinga in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jenneke Meijer Elsinga de werknemer is van Mark Meijboom.
Persoonlijke Vaardigheden

Jenneke Meijer Elsinga 93.44 Punten

Jenneke Meijer Elsinga scoort 93.44 punten in relatie tot Mark Meijboom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mark Meijboom 10.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mark Meijboom 10.8 punten in relatie tot Jenneke Meijer Elsinga. Het aantal van 10.8 punten redelijk laag.

Met een verschil van 82.64 punten wint Jenneke Meijer Elsinga met gemak van Mark Meijboom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mark Meijboom 72.8 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Mark Meijboom en Jenneke Meijer Elsinga. Mark Meijboom scoort 72.8 punten in relatie tot Jenneke Meijer Elsinga in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 29.46 punten scoort Jenneke Meijer Elsinga slechter dan Mark Meijboom in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: