Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jeap Bouma Vs Roelof Roossien vs Loes Van Dongen Ariese
Werk & Geld

Loes Van Dongen Ariese 18.88 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Loes Van Dongen ariese 18.88 punten in relatie tot jeap Bouma VS roelof Roossien. 18.88 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Loes Van Dongen ariese en jeap Bouma VS roelof Roossien zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 33.96 punten is jeap Bouma VS roelof Roossien de ten opzicht van Loes Van Dongen ariese de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Jeap Bouma Vs Roelof Roossien 25.84 Punten

jeap Bouma VS roelof Roossien scoort 25.84 punten in relatie tot Loes Van Dongen ariese in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Loes Van Dongen Ariese 98.51 Punten

Loes Van Dongen ariese scoort 98.51 punten in relatie tot jeap Bouma VS roelof Roossien in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Loes Van Dongen Ariese 76.18 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Loes Van Dongen ariese en jeap Bouma VS roelof Roossien. Loes Van Dongen ariese scoort 76.18 punten in relatie tot jeap Bouma VS roelof Roossien in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 30.81 punten is Loes Van Dongen ariese de ten opzicht van jeap Bouma VS roelof Roossien de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: