Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Inge Buchel Van Steenbergen vs Peter Van Aanholt
Werk & Geld

Peter Van Aanholt 20.96 Punten

Peter Van aanholt scoort 20.96 punten in relatie tot Inge Buchel Van Steenbergen in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Peter Van aanholt en Inge Buchel Van Steenbergen zijn.

Met een verschil van 12.11 punten scoort Inge Buchel Van Steenbergen beter dan Peter Van aanholt in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Inge Buchel Van Steenbergen 66.22 Punten

Inge Buchel Van Steenbergen scoort 66.22 punten in relatie tot Peter Van aanholt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Peter Van Aanholt 69.61 Punten

Peter Van aanholt scoort 69.61 punten in relatie tot Inge Buchel Van Steenbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 3.39 punten verschil scoort Peter Van aanholt net iets beter dan Inge Buchel Van Steenbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Peter Van Aanholt 13.81 Punten

Peter Van aanholt scoort 13.81 punten in relatie tot Inge Buchel Van Steenbergen op Liefdes en Relatie gebied. 13.81 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Peter Van aanholt en Inge Buchel Van Steenbergen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 15.33 punten scoort Inge Buchel Van Steenbergen beter dan Peter Van aanholt op Liefdes en Relatie gebied dan Peter Van aanholt.
Bekijk ook de Combats tussen: