Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ijzenbrand Riensema vs Lilian Stubbe Van Der Maat
Werk & Geld

Lilian Stubbe Van Der Maat 81.89 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Lilian Stubbe Van der maat 81.89 punten ten opzichte van ijzenbrand Riensema. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Lilian Stubbe Van der maat en ijzenbrand Riensema.

Met een verschil van 10.68 punten scoort Lilian Stubbe Van der maat beter dan ijzenbrand Riensema in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ijzenbrand Riensema 30.51 Punten

ijzenbrand Riensema scoort 30.51 punten in relatie tot Lilian Stubbe Van der maat in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lilian Stubbe Van Der Maat 41.34 Punten

Lilian Stubbe Van der maat scoort 41.34 punten in relatie tot ijzenbrand Riensema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 10.83 punten scoort Lilian Stubbe Van der maat beter dan ijzenbrand Riensema in de categorie persoonlijke vaardigheden dan ijzenbrand Riensema.
Liefde en Relaties

Lilian Stubbe Van Der Maat 61.37 Punten

Lilian Stubbe Van der maat scoort 61.37 punten in relatie tot ijzenbrand Riensema in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Lilian Stubbe Van der maat en ijzenbrand Riensema.
Met een verschil van 21.96 punten scoort ijzenbrand Riensema slechter dan Lilian Stubbe Van der maat in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: