Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hetty Van De Pol Tilburg vs Niek Van De Wetering
Werk & Geld

Niek Van De Wetering 72.85 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Niek Van De Wetering en Hetty Van De Pol Tilburg. Niek Van De Wetering scoort 72.85 punten in relatie tot Hetty Van De Pol Tilburg in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 52.84 punten is Niek Van De Wetering de ten opzicht van Hetty Van De Pol Tilburg in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Hetty Van De Pol Tilburg de werknemer is van Niek Van De Wetering.
Persoonlijke Vaardigheden

Hetty Van De Pol Tilburg 22.9 Punten

Hetty Van De Pol Tilburg scoort 22.9 punten in relatie tot Niek Van De Wetering in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Niek Van De Wetering 54.58 Punten

Niek Van De Wetering scoort 54.58 punten in relatie tot Hetty Van De Pol Tilburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.68 punten is Niek Van De Wetering de ten opzicht van Hetty Van De Pol Tilburg de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Niek Van De Wetering 73.3 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Niek Van De Wetering en Hetty Van De Pol Tilburg. Niek Van De Wetering scoort 73.3 punten in relatie tot Hetty Van De Pol Tilburg in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 53.12 punten heeft Hetty Van De Pol Tilburg ruim verloren van Niek Van De Wetering in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: