Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hessel Kooiman vs Tess Van Leeuwen Nieuwegein
Werk & Geld

Tess Van Leeuwen Nieuwegein 33.42 Punten

Tess Van leeuwen Nieuwegein scoort 33.42 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot hessel Kooiman. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Tess Van leeuwen Nieuwegein en hessel Kooiman zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.59 punten is hessel Kooiman de ten opzicht van Tess Van leeuwen Nieuwegein in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Tess Van leeuwen Nieuwegein de werknemer is van hessel Kooiman.
Persoonlijke Vaardigheden

Hessel Kooiman 7.45 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort hessel Kooiman 7.45 punten in relatie tot Tess Van leeuwen Nieuwegein. Het aantal van 7.45 punten behoorlijk laag.

Tess Van Leeuwen Nieuwegein 79.43 Punten

Tess Van leeuwen Nieuwegein scoort 79.43 punten in relatie tot hessel Kooiman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Tess Van Leeuwen Nieuwegein 70.84 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Tess Van leeuwen Nieuwegein en hessel Kooiman. Tess Van leeuwen Nieuwegein scoort 70.84 punten in relatie tot hessel Kooiman in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 26.62 punten scoort hessel Kooiman slechter dan Tess Van leeuwen Nieuwegein in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: