Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gregor Vander Koelen vs Irene Zegwaard
Werk & Geld

Irene Zegwaard 15.37 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Irene Zegwaard 15.37 punten in relatie tot Gregor Vander Koelen. 15.37 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Irene Zegwaard en Gregor Vander Koelen zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 61.39 punten heeft Gregor Vander Koelen duidelijk gewonnen van Irene Zegwaard in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gregor Vander Koelen 50.76 Punten

Gregor Vander Koelen scoort 50.76 punten in relatie tot Irene Zegwaard in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Irene Zegwaard 5.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Irene Zegwaard 5.92 punten in relatie tot Gregor Vander Koelen. Het aantal van 5.92 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 44.84 punten is Gregor Vander Koelen ten opzichte van Irene Zegwaard de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Irene Zegwaard 94.71 Punten

Irene Zegwaard scoort 94.71 punten in relatie tot Gregor Vander Koelen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gregor Vander Koelen zeer groot.
Met een verschil van 66.54 punten heeft Irene Zegwaard duidelijk gewonnen van Gregor Vander Koelen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: