Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Emelie Sneyder vs Ruud Geboers Hoogeloon
Werk & Geld

Ruud Geboers Hoogeloon 74.51 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ruud Geboers Hoogeloon en Emelie Sneyder. Ruud Geboers Hoogeloon scoort 74.51 punten in relatie tot Emelie Sneyder in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 57.31 punten is Ruud Geboers Hoogeloon de ten opzicht van Emelie Sneyder in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Emelie Sneyder de werknemer is van Ruud Geboers Hoogeloon.
Persoonlijke Vaardigheden

Emelie Sneyder 1.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Emelie Sneyder 1.97 punten in relatie tot Ruud Geboers Hoogeloon. Het aantal van 1.97 punten behoorlijk laag.

Ruud Geboers Hoogeloon 89.35 Punten

Ruud Geboers Hoogeloon scoort 89.35 punten in relatie tot Emelie Sneyder in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 87.38 punten wint Ruud Geboers Hoogeloon met gemak van Emelie Sneyder in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ruud Geboers Hoogeloon 29.66 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Ruud Geboers Hoogeloon 29.66 punten in relatie tot Emelie Sneyder. De aantrekkingskracht tussen Ruud Geboers Hoogeloon en Emelie Sneyder is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 45.46 punten heeft Ruud Geboers Hoogeloon verloren van Emelie Sneyder in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: