Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Doenja Van Cleef Landgraaf vs Patricia Gorzeman
Werk & Geld

Patricia Gorzeman 83.72 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Doenja Van Cleef Landgraaf en Patricia gorzeman. Binnen Werk en Geld scoort Patricia gorzeman 83.72 punten ten opzichte van Doenja Van Cleef Landgraaf.

In de in de categorie Werk en Geld is Doenja Van Cleef Landgraaf met 1.89 punten verschil iets beter dan Patricia gorzeman.
Persoonlijke Vaardigheden

Doenja Van Cleef Landgraaf 16.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Doenja Van Cleef Landgraaf 16.84 punten in relatie tot Patricia gorzeman. Het aantal van 16.84 punten redelijk laag.

Patricia Gorzeman 47.98 Punten

Patricia gorzeman scoort 47.98 punten in relatie tot Doenja Van Cleef Landgraaf in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.14 punten is Patricia gorzeman de ten opzicht van Doenja Van Cleef Landgraaf de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Gorzeman 67.73 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia gorzeman en Doenja Van Cleef Landgraaf. Patricia gorzeman scoort 67.73 punten in relatie tot Doenja Van Cleef Landgraaf in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Doenja Van Cleef Landgraaf met maaar 2.07 punten verschil, net gewonnnen van Patricia gorzeman.
Bekijk ook de Combats tussen: