Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Directeur Accres vs Marianne Stegen
Werk & Geld

Marianne Stegen 88.72 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Marianne Stegen 88.72 punten ten opzichte van directeur accres. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marianne Stegen en directeur accres.

Met een verschil van 75.8 punten heeft Marianne Stegen met gemak gewonnen van directeur accres op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Directeur Accres 6.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort directeur accres 6.57 punten in relatie tot Marianne Stegen. Het aantal van 6.57 punten behoorlijk laag.

Marianne Stegen 2.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marianne Stegen 2.3 punten in relatie tot directeur accres. Het aantal van 2.3 punten behoorlijk laag.

Met 4.27 punten verschil scoort directeur accres net iets beter dan Marianne Stegen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marianne Stegen 36.79 Punten

Marianne Stegen scoort 36.79 punten in relatie tot directeur accres in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Marianne Stegen en directeur accres zijn.
Met een verschil van 30.13 punten is Marianne Stegen de ten opzicht van directeur accres de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: