Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Diana Aktan vs Vincent Kilian Hockey Vervoort
Werk & Geld

Vincent Kilian Hockey Vervoort 7.58 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Vincent Kilian Hockey Vervoort 7.58 punten in relatie tot Diana Aktan. Het aantal van 7.58 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Vincent Kilian Hockey Vervoort en Diana Aktan zijn.

Met een verschil van 21.58 punten scoort Vincent Kilian Hockey Vervoort slechter dan Diana Aktan op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Diana Aktan 64.71 Punten

Diana Aktan scoort 64.71 punten in relatie tot Vincent Kilian Hockey Vervoort in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vincent Kilian Hockey Vervoort 0.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Vincent Kilian Hockey Vervoort 0.42 punten in relatie tot Diana Aktan. Het aantal van 0.42 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 64.29 punten is Diana Aktan ruim de winner ten opzichte van Vincent Kilian Hockey Vervoort in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vincent Kilian Hockey Vervoort 6.72 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Vincent Kilian Hockey Vervoort 6.72 punten in relatie tot Diana Aktan. 6.72 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Vincent Kilian Hockey Vervoort en Diana Aktan zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 59.82 punten heeft Vincent Kilian Hockey Vervoort ruim verloren van Diana Aktan in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: