Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Debora Van Den Berg Dordrecht vs Emelie Sneyder
Werk & Geld

Emelie Sneyder 79.68 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Emelie Sneyder en Debora Van den berg Dordrecht. Emelie Sneyder scoort 79.68 punten in relatie tot Debora Van den berg Dordrecht in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 75.87 punten heeft Emelie Sneyder met gemak gewonnen van Debora Van den berg Dordrecht op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Debora Van Den Berg Dordrecht 74.33 Punten

Debora Van den berg Dordrecht scoort 74.33 punten in relatie tot Emelie Sneyder in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Emelie Sneyder 43.67 Punten

Emelie Sneyder scoort 43.67 punten in relatie tot Debora Van den berg Dordrecht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.66 punten is Debora Van den berg Dordrecht de ten opzicht van Emelie Sneyder de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Emelie Sneyder 98.73 Punten

Emelie Sneyder scoort 98.73 punten in relatie tot Debora Van den berg Dordrecht in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Debora Van den berg Dordrecht zeer groot.
Met een verschil van 37.83 punten is Emelie Sneyder de ten opzicht van Debora Van den berg Dordrecht de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: