Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Christien De Goede vs Roozeboom Foske
Werk & Geld

Roozeboom Foske 15.85 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Roozeboom Foske 15.85 punten in relatie tot Christien De GOEDE. 15.85 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Roozeboom Foske en Christien De GOEDE zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 41.24 punten is Christien De GOEDE de ten opzicht van Roozeboom Foske de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Christien De GOEDE de leiding geeft over Roozeboom Foske.
Persoonlijke Vaardigheden

Christien De Goede 15.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Christien De GOEDE 15.12 punten in relatie tot Roozeboom Foske. Het aantal van 15.12 punten redelijk laag.

Roozeboom Foske 16.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Roozeboom Foske 16.86 punten in relatie tot Christien De GOEDE. Het aantal van 16.86 punten redelijk laag.

Met 1.74 punten verschil scoort Roozeboom Foske net iets beter dan Christien De GOEDE in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Roozeboom Foske 69.74 Punten

Roozeboom Foske scoort 69.74 punten in relatie tot Christien De GOEDE in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Roozeboom Foske en Christien De GOEDE.
Met een verschil van 56.29 punten heeft Christien De GOEDE ruim verloren van Roozeboom Foske in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: