Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Carola De Krijke vs Tommy Vanoutryve
Werk & Geld

Tommy Vanoutryve 13.47 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Tommy vanoutryve 13.47 punten in relatie tot Carola De krijke. 13.47 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Tommy vanoutryve en Carola De krijke zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 44.36 punten is Carola De krijke de ten opzicht van Tommy vanoutryve de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Carola De krijke de leiding geeft over Tommy vanoutryve.
Persoonlijke Vaardigheden

Carola De Krijke 3.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Carola De krijke 3.21 punten in relatie tot Tommy vanoutryve. Het aantal van 3.21 punten behoorlijk laag.

Tommy Vanoutryve 63.33 Punten

Tommy vanoutryve scoort 63.33 punten in relatie tot Carola De krijke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.12 punten is Tommy vanoutryve ruim de winner ten opzichte van Carola De krijke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tommy Vanoutryve 13.34 Punten

Tommy vanoutryve scoort 13.34 punten in relatie tot Carola De krijke op Liefdes en Relatie gebied. 13.34 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Tommy vanoutryve en Carola De krijke zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 11.86 punten scoort Carola De krijke beter dan Tommy vanoutryve op Liefdes en Relatie gebied dan Tommy vanoutryve.
Bekijk ook de Combats tussen: