Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Brigit Van Poecke vs Tomas Van Der Meer
Werk & Geld

Tomas Van Der Meer 99.02 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Tomas Van der meer 99.02 punten ten opzichte van Brigit Van Poecke. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Tomas Van der meer en Brigit Van Poecke.

Met een verschil van 70.45 punten heeft Tomas Van der meer met gemak gewonnen van Brigit Van Poecke op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Brigit Van Poecke 13.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Brigit Van Poecke 13.6 punten in relatie tot Tomas Van der meer. Het aantal van 13.6 punten redelijk laag.

Tomas Van Der Meer 67.18 Punten

Tomas Van der meer scoort 67.18 punten in relatie tot Brigit Van Poecke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 53.58 punten is Tomas Van der meer ruim de winner ten opzichte van Brigit Van Poecke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tomas Van Der Meer 74.94 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Tomas Van der meer en Brigit Van Poecke. Tomas Van der meer scoort 74.94 punten in relatie tot Brigit Van Poecke in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 17.84 punten scoort Tomas Van der meer beter dan Brigit Van Poecke op Liefdes en Relatie gebied dan Brigit Van Poecke.
Bekijk ook de Combats tussen: