Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ans Van Der Graaf vs Michel Van De Knaap
Werk & Geld

Michel Van De Knaap 29.68 Punten

Michel Van De Knaap scoort 29.68 punten in relatie tot Ans Van der graaf in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Michel Van De Knaap en Ans Van der graaf zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.55 punten is Ans Van der graaf de ten opzicht van Michel Van De Knaap in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Michel Van De Knaap de werknemer is van Ans Van der graaf.
Persoonlijke Vaardigheden

Ans Van Der Graaf 38.47 Punten

Ans Van der graaf scoort 38.47 punten in relatie tot Michel Van De Knaap in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Michel Van De Knaap 7.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Michel Van De Knaap 7.54 punten in relatie tot Ans Van der graaf. Het aantal van 7.54 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 30.93 punten is Ans Van der graaf de ten opzicht van Michel Van De Knaap de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Michel Van De Knaap 20.61 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Michel Van De Knaap 20.61 punten in relatie tot Ans Van der graaf. De aantrekkingskracht tussen Michel Van De Knaap en Ans Van der graaf is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 63.04 punten heeft Ans Van der graaf duidelijk gewonnen van Michel Van De Knaap in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: