Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Anne Ruth Ten Hove vs Patrick Debets
Werk & Geld

Patrick Debets 11.25 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patrick Debets 11.25 punten in relatie tot Anne Ruth Ten Hove. 11.25 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patrick Debets en Anne Ruth Ten Hove zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.44 punten is Anne Ruth Ten Hove de ten opzicht van Patrick Debets in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patrick Debets de werknemer is van Anne Ruth Ten Hove.
Persoonlijke Vaardigheden

Anne Ruth Ten Hove 3.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Anne Ruth Ten Hove 3.46 punten in relatie tot Patrick Debets. Het aantal van 3.46 punten behoorlijk laag.

Patrick Debets 47.7 Punten

Patrick Debets scoort 47.7 punten in relatie tot Anne Ruth Ten Hove in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.24 punten is Patrick Debets ten opzichte van Anne Ruth Ten Hove de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patrick Debets 63.2 Punten

Patrick Debets scoort 63.2 punten in relatie tot Anne Ruth Ten Hove in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patrick Debets en Anne Ruth Ten Hove.
Met een verschil van 44.23 punten heeft Anne Ruth Ten Hove verloren van Patrick Debets in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: