Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Agnes V Berken vs Babette Schiphorst
Werk & Geld

Babette Schiphorst 28.97 Punten

Babette schiphorst scoort 28.97 punten in relatie tot Agnes V Berken in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Babette schiphorst en Agnes V Berken zijn.

Met een verschil van 36.53 punten is Agnes V Berken de ten opzicht van Babette schiphorst de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Agnes V Berken 67.2 Punten

Agnes V Berken scoort 67.2 punten in relatie tot Babette schiphorst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Babette Schiphorst 6.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Babette schiphorst 6.75 punten in relatie tot Agnes V Berken. Het aantal van 6.75 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 60.45 punten is Agnes V Berken ruim de winner ten opzichte van Babette schiphorst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Babette Schiphorst 8.06 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Babette schiphorst 8.06 punten in relatie tot Agnes V Berken. 8.06 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Babette schiphorst en Agnes V Berken zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 39.89 punten is Agnes V Berken de ten opzicht van Babette schiphorst de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: